Smartlog v3 » A » Arbejd' arbejd'
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

Arbejd' arbejd'

10. May 2007 11:38, Snebold

Som den opmærksomme læser kunne udlede af min enormt spændende (eller...) blogpost forleden dag, har jeg i den seneste tid gået og spekuleret lidt (temmelig meget) over, hvad der mere konkret skal ske, når det sidste punktum er sat i specialet, kronen på fem års uddannelse bliver dunket i disken på studiekontoret og tre måneders frustrerende ventetid på en karakter ("Forhåndsgodkendelse? Næh, nej - det bruger vi skam ikke her!") dermed bliver iværksat... Da jeg er en af dem, der først fandt min rette hylde efter en et-årig affære med det samfundsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet, tørrer SU-strømmen ud i juni måned, så det der med at få et job (og naturligvis gerne det rigtige med det samme!) er temmelig presserende.

Derfor har jeg - formodentlig ligesom de fleste andre næsten-færdige-mennesker - set en sommer fyldt med masseproduktion af jobansøgninger tårne sig op i horisonten, ovenikøbet suppleret af tvivlsomt studieagtigt job for at tjene til dagen og vejen, inden jeg fandt min rette hylde og det rigtige job. Dén tvivlsomme vision blev dog brat revet fra mig (og hurra for det!) i går, da jeg blev ringet op af rart rart menneske, der tilbød mig en stilling, jeg kun havde turdet drømme omat få! Hvor sejt det end kunne være, at hun ringede mig op ud af det blå og bare smed tilbuddet i hovedet på mig, er det imidlertid ikke tilfældet. Jeg søgte jobbet for ca. 1½ måned siden, slap gennem nåleøjet til første samtale, klarede mig på magisk vis videre til anden samtale og derefter har jeg ventet i noget, der har føltes som en evighed på det endelige svar. Og det kom så i går!

I efteråret begynder jeg altså i en stilling, som jeg har sukket efter, lige siden jeg så jobopslaget - en stilling, som jeg kun har fortalt et absolut fåtal om, at jeg overhovedet har søgt, fordi jeg på ingen måde ville 'jinxe' det (lidt overtroisk er man vel altid), og en stilling som - ikke at forglemme - inkluderer en masse spændende efteruddannelse. Jeg kan selv være med til at præge den, og uanset hvilken retning jeg vælger, omhandler det (eller bevæger det sig hen imod) på en eller anden måde det, jeg skriver speciale om, og som jeg allerede er i et ekstra uddannelsesforløb om. Og som jeg interesserer mig temmelig meget for. Det kunne faktisk ikke være flottere!

Det betyder altså, at jeg kan koncentrere mig om at få specialet færdigt, tjene lidt håndører hen over sommeren, holde noget ferie med god samvittighed og være sikker på, at der står et job klar til mig bagefter. Hurra, altså!!!

Den lillebitte - uanselige, faktisk - del af mig, der siger, at det hele på en eller anden facon går lidt for nemt, må jeg bare overhøre. Da min gamle chef hørte nyheden sagde hun: "Læn dig tilbage og vær lidt selvfed!", og jeg tror faktisk, at jeg vil tage hende på ordet. Bare i dag. Så skal jeg nok blive gode gamle A igen... :-)

Kommentarer

 1. Mia
  10. May 2007 17:25
  1

  Hold da op - det må også være en god følelse! Jeg har selv lige afleveret bachelor projekt i dag, og jeg er skræmt allerede nu selvom den virkelige verden først sådan rigtigt venter om 2 år, så jeg forstår godt din følelse. Men tillykke med jobbet og tillykke med at du nu kan læne dig tilbage og nyde sommeren uden skrivning af ansøgninger.

 2. Naja
  10. May 2007 22:26
  2

  Hip Hip Hip!

  - Godt gået! :D

 3. Frk. Krogh
  11. May 2007 09:31
  3

  Kære A
  Mange gange tillykke!!! Føler det er alt for længe siden at vi har snakket sammen og føler mig som et dårligt menneske eftersom jeg ikke er bekendt med din (dejlige) situation. Ringer snart!

 4. A
  14. May 2007 09:58
  4

  @Mia: Taktak - og tillykke med afleveret BA-projekt. Det er en skøn fornemmelse, kan jeg huske.

  @Naja: ...hurra! :-)

  @Frk. Krogh: Tak, søde. Du er ikke et dårligt menneske - der var jo nærmest ingen, der vidste, at jeg have søgt stillingen... Glæder mig til vi ses senere.

 5. Hesteskoen
  14. May 2007 16:05
  5

  Ej hvor flot A - stort tillykke - jeg glæder mig selvfølgelig til at høre meget mere om det.

  Savner dig - stort Kram

 6. conny
  14. May 2007 21:29
  6

  Vær du blot lidt selvfed - det er da fantastisk at lande ønskejobbet i første hug! Nu kender jeg dig jo ikke IRL, men har dog fulgt lidt med i ny og næ her på din blog, så jeg siger altså bare TILLYKKE (og held og lykke med specialet).

 7. A
  15. May 2007 10:08
  7

  Tak begge to.

  @Hesteskoen: Nu må vi altså også snart ses. Eller i det mindste lige få sludret. Det er alt for længe siden!

 8. Mariahønen
  23. May 2007 13:18
  8

  Tillykke - hvor er det bare godt for dig! Glæder mig meget til at høre alt om det nye job, når det går igang.
  Nyd sommeren, det har du klart fortjent!

 9. A
  25. May 2007 11:58
  9

  Tak, Mariahønen. Jeg glæder mig også til at kunne fortælle om jobbet - lige nu er det så nyt, at jeg dårligt ved noget som helst. Ud over en startdato, altså, og den er også det vigtigste lige nu. :-) Så nu er der et ekstra incitament til HURTIGT at få sparket specialet ud af døren - jo hurtigere aflevering, jo længere ferie ;-)

Tags

Arkiv

Relaterede