Smartlog v3 » A » Alvorens time nærmer sig...
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

Alvorens time nærmer sig...

3. May 2007 08:29, Snebold

Nå...
 
Sig nærmer tiden, hvor specialet forhåbentlig makker ret og gider at lade sig aflevere. I skrivende stund har specialemakker og jeg 86 sider at gøre godt med - 86 gennemarbejdede, sammenhængende, kvalitative sider, vel og mærke. Men selv om studiehåndbogen mener, at vi 'kun' skal skrive mellem 100 og 140 sider betyder de 86 sider desværre ikke, at vi bare kan sætte et stortstort punktum om 14 sider, for vi er ikke liiiige begyndt at behandle vores empiri (som dog er færdigindsamlet) endnu. Men det kommer vel - især, hvis vores vejleder dukker op fra det store, sorte hul, han tilsyneladende er faldet i...
 
Så alt i alt er vi altså ved glimrende mod, omend vi savner lidt at have fri i weekenderne, der alle som en er inddraget til 14-16 timers specialeskrivning. Farvel liv! Lad mig bare sige det på den måde, at det ikke er megen øldrikning og dansen på bordene, der bliver tid til om aftenen. Heldigvis figurerer nyt, fantastisk indslag i mit liv stadigvæk, og det er intet mindre end guld værd! På den måde gør det faktisk den ret rutineprægede dagligdag mere end udholdelig. Hvor underligt (og tacky) det så end kan lyde, vågner jeg stort set hver morgen og er glad - fordi det hele bare spiller (som de unge ville sige) lige nu! Det giver mig i sandhed styrke til at klø på, for nu skal jeg bare være FÆRDIG med det speciale! Skal lade være med at tænke for meget over, hvornår mon bøtten vender, for den slags tanker kan man som bekendt ikke bruge til noget.
 
På nuværende tidspunkt vil jeg bare nyde den sidste tid på arbejdet, der aflønner sine praktikanter med firmafrugt, den sidste tid som studerende og - forhåbentlig - den sidste tid som noget, der minder om ludfattig. Skal bare liiiige have et job først. Jeg aner ikke, hvor jeg skal begynde og er i syv sind med, hvad jeg overhovedet vil. Mit nuværende job, mit specialeemne og relaterede ekstra uddannelsesforløb, som faldt ned som en anden appelsin i min turban for et par måneder siden, har været med til at give mig nogle fingerpeg om det, men fingerpeg er ikke nødvendigvis nok, når det er fuldtidsjob og - oh, gru - fremtid i det hele taget, jeg skal ud i. Hvornår ved man præcis hvad man vil, rent jobmæssigt?

I dag tror jeg, at jeg vil lade være med at tænke for meget over det, dog. Fuglene skinner og solen fløjter, så kan man andet end at være i godt humør?!

Kommentarer

 1. Jules
  3. May 2007 21:32
  1

  Har vi virkelig 86 sider!?!?! Jeg tør ikke helt sige det højt af frygt for at de pulveriserer, når man hører sit eget ekko... Men det ser sgu flot ud på skrift, når jeg sådan lige læser dig indlæg - med nyt flot desigt (lyder lidt som om du har fået noget ergonomisk i skoen...). Jeg er vild med, at vi har fri i morgen for så at tage fat på 2x16 timer lørdag og søndag.

  Nyd friheden så længe den varer - så nyhder jeg Mafis selskab - skulle hilse.

  Køøøøs fra din specialemakker :-)

 2. A
  6. May 2007 14:19
  2

  Nok nærmere 90 sider, min egen. Vi ender med ikke at have plads til empirien, men vi skal selvfølgelig også bare bestå... ;-)

  Ser i øvrigt frem til læse-bootcamp på landet. Derefter er der 1½ måned til jeg kender nogen, der gerne skulle kunne aflevere.

 3. north face jakker
  19. Jan 2012 04:16
  3

  north face vinterjakke</a>i forskellige områder af ansigtet.

Links til dette indlæg

 1. http://www.snebold.smartlog.dk/ ( 3. May 2007)
 2. http://www.google.com/reader/view/feed/http%3A%2F%2Fsnebo... ( 3. May 2007)

Tags

Arkiv

Relaterede