Smartlog v3 » A » Adios frihed!
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

Adios frihed!

31. Aug 2007 15:57, Snebold

Om tre dage bliver jeg voksen. Eller – sådan føler jeg det i hvert fald. For om tre dage begynder jeg på det job, som jeg fik for snart længe siden. Det glæder jeg mig naturligvis til, men det betyder samtidig, at jeg for alvor skal til at fatte, at det er SLUT med at være studerende, SLUT med bare liiiige at pjække lidt her og dér, og SLUT med at mødes med tøserne til en kop kaffe og en omgang powershopping.

Derfor har jeg da også haft en uge, hvor jeg NETOP har pjækket (shame on me – dyrt betalt kursus og alt det der), og NETOP har mødtes med tøserne til utrolig meget kaffe og endnu mere shopping. Det er jeg ikke ligefrem blevet rigere af (på det overfladiske, materielle plan, vel at mærke - på det åndelige plan har det beriget mig svært meget), men næææh, hvor har det været hyggeligt.

Jeg har også taget mig gevaldigt sammen og fået sat et par alvorligt haltende lejlighedsprojekter i søen, og det ene – afsluttede – projekt, der bestod i at male køkkengulvet er faldet ret heldigt ud. Også selv om det stadig udskiller så mange dampe, at jeg bliver skæv af at være i lejligheden. Måske er det i virkeligheden derfor, at det ser pænt ud. Hm.

Og så har jeg meldt mig ind i Fitness DK. Samtidig med, at jeg skal til at være corporate chik med højhælede sko og designer notesblokke, skal jeg jo også til at være slank på "jeg-spiser-kun-grøn-salat-og-drikker-Martini"-måden. Det bliver jeg aldrig, men man kan jo prøve... (I øvrigt kan jeg ikke li' Martini). Der var jo engang, hvor jeg frekventerede et mindre kapitalistisk træningscenter, men af en eller anden grund kom jeg aldrig rigtig af sted, og af en eller anden anden grund tror jeg, at det vil jeg gøre nu. Måske fordi, jeg har bundet mig for 12 måneder?! Nå men altså: I dag var min debut i de hellige haller, og den blev brugt sammen med rar instruktør, der formåede næsten ikke at grine, da jeg keglede rundt mellem maskiner, løbebånd og pilatesbolde (og væltede over sidstnævnte). Han formåede også at lægge et program til mig, der nærmest virker overskueligt, så jeg tror næsten på, at jeg kan blive helt glad for det… En insisterende – og meget naiv – stemme bliver ved med at fortælle mig, at det måske endda kunne være rart at træne efter en lang arbejdsdag, og så synes jeg jo VIRkelig, at det er et hit, at der er tv i cardio-maskinerne. Tænk, hvis man kunne gå tidligt fra arbejde en dag, og så se lidt serier, mens man svedte tran…

Som jeg sagde, så bliver jeg voksen fra på mandag. Måske. Og det er tilsyneladende tiltrængt… Under alle omstændigheder vil jeg dog nyde denne weekend i fulde drag.

Kommentarer

  1. Mariahønen
    12. Sep 2007 11:33
    1

    Jeg håber at overgangen fra barn til voksen her i mandags var blid og rar?
    Fitness centre... jeg har lidt blandede følelser ang. disse - jeg kan bare ikke se det sjove i at skulle derned flere gange om ugen... men måske en dag. Held og lykke siger jeg bare ;)

Tags

Arkiv

Relaterede