Smartlog v3 » A » A ser
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

A ser

20. Sep 2007 10:29, Snebold

I fire år – hvis ikke det er fem – har jeg været en af den slags skinhellige personer, der har haft et crappy tv med et crappy kanaludvalg, og som har smilet overskudsagtigt og svaret benægtende, når folk medlidende har spurgt, om ikke det var irriterende ikke at kunne se Paradise Hotel, Robinson (har en mistanke om, at de to programmer har fusioneret, i øvrigt), Prison Break og alle mulige andre serier i den bedste sendetid på kanaler, der IKKE lige er public service.

Jeg har ikke haft kvaler over, at jeg ikke har kunnet se ovenstående programmer, men hvad jeg til gengæld har haft kvaler over er, at jeg gentagne gange har måttet træffe det svære valg mellem Hit med Sangen og Vild med dans/Scenen er din/Fjolser med hund på aftener, hvor kalenderen var gabende tom (for jeg har så heller ikke lige haft en dvd-afspiller), og på en eller anden måde har jeg bildt mig selv ind, at det ikke gjorde noget. At jeg meget hellere ville a) være fri for at se så meget tv, b) læse en bog, c) se rigtige mennesker og tale med dem, d) etc., etc.

Men den går ikke længere. Jeg har nemlig lige fået kabel-tv, så nu skal der dæleme ses fjernsyn. Serier i massevis, nyhedsudsendelser på BBC World (og TV2 News jo – dén slipper man ikke udenom), oplysende udsendelser på Discovery, tegnefilm på Disney Channel, og og og… Undrer mig en lille smule over, hvorfor jeg først har valgt at investere i det nu – hvor jeg er begyndt at arbejde og derfor ikke har lige så meget tid til at se det, men det skyldes vist mest, at det er herredyrt OG, som nævnt, at mit tv er mega-crappy. Men det laves der om på inden for en nogenlunde overskuelig fremtid. Noget med et fint fladskærms-tv. Og en yndlingsperson, der egentlig ejer pågældende fladskærms-tv. Og så siger jeg ikke mere lige nu. Jeg skal nemlig se et eller andet i fjernsynet. Heksene fra Warren Mannor? Quizshow på Kanal 5? Et eller andet. I don’t care – min kritiske sans forsvandt, da kabelfilteret blev åbnet…

Kommentarer

 1. Replica Ray Ban Sunglasses
  14. Jul 2012 13:58
  1

  Welcome to Fake Ray Bans online store to buy <a href="http://www.replicaraybansunglasses.co.uk/"><strong>Replica Ray Bans</strong></a>. Our company mainly sale Ray Ban Aviator, Ray Ban Wayfarer and other Best Ray Bans sunglasses at low discount. <a href="http://www.replicaraybansunglasses.co.uk/"><strong>Replica Ray Ban Sunglasses</strong></a> are sold here for all age groups and come in a complete array of shades, models and styles. At our Ray Ban sunglasses store, you can buy <a href="http://www.replicaraybansunglasses.co.uk/"><strong>Fake Ray Bans</strong></a> sunglasses with high quality, save up to 70%, our online store 100% Quality Guarantee, Low Price, Fast Shipping & No Sales Tax, Fast Service, Safe Transaction, Good Reputation!
  <a href="http://www.replicaraybansunglasses.co.uk/"><strong>Fake Ray Ban Sunglasses</strong></a>
  <a href="http://www.replicaraybansunglasses.co.uk/"><strong>Knockoff Ray Bans</strong></a>
  http://www.replicaraybansunglasses.co.uk/

 2. Cheap beats by dre
  22. Aug 2012 05:11
  2

  The real deal is being bought in store,Cheap beats by dre and
  http://www.cheapbeatsby-drdrebuy.com/

 3. Cheap Oakley Sunglasses
  17. Nov 2012 09:07
  3

  The one suffering God's hatred and mere vengeance, inflictions that have no pity or kindness in them; the other, the fruit of his mercy and love, and infinitely kind intention: the one attended with

Tags

Arkiv

Relaterede