Smartlog v3 » A » A lytter
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

A lytter

21. Mar 2007 18:15, Snebold

Jeg kom lige til at tænke på, at det egentlig ikke er helt fair, at jeg skriver side op og side ned om de bøger, jeg læser, når jeg fuldstændig forsømmer at anmelde den musik, jeg lytter til. Jeg er faldet af på den - engang var jeg lidt bedre til at få skrevet om de koncerter, jeg har været så privilegeret at være publikum til...

Det ville blive for stort et arbejde at skulle skrive en egentlig anmeldelse af de koncerter, jeg har været til på det seneste, men jeg kan da give dem et par stikord - og et par billeder - med på vejen.

Ratatat, Loppen

Ratatat, Loppen
Elektronisk rock af den lidt hårdere slags. Bassen kunne vist mærkes over hele Christiania. Fed stemning og en hel masse amerikanere blandt publikum. Hvor gemmer de sig henne i gadebilledet i dagligdagen?

Mikael Simpson, Vega

Mikael Simpson, Vega
En "hovsa-koncert" i den forstand, at jeg fik tilbudt en billet 2 timer inden, koncerten gik i gang. Godt jeg sprang til, for det ændrede min musiksmag fra "bryder mig faktisk ikke om ham Mikael Simpson" til "kan godt lide! Må høre mere!"

November, Loppen

November, Loppen
Jeg hørte dem i november (høhø) på Huset i Magstræde, og da de skulle spille til Candy Club på Loppen, kunne man jo lige tage derud igen. Fin koncert - krydret med unge,vrede mennesker, der satte ild til ting udenfor.

Us with millions, Lades Kælder

Uwm, Lades
Veeeery nice! Lækker musik! Gutterne fyrede den af og stemningen var høj.  Star quality over hele linjen.

Dave Matthews, Vega

Dave Matthews, Vega
Aldrig har man oplevet så høj en stemning i Vega! The concert rawked! Har nu erhvervet mig et af hans albums (faktisk er det lidt helligbrøde, at jeg gik til hans koncert uden at kende musikken) og har store planer om at skamhøre det.

Næste koncert er med Bo Kaspers orkester. Gæt, hvem der glæder sig...

Kommentarer

 1. Agent Angelo
  22. Mar 2007 09:21
  1

  Du er en happening babe. Jeg er dog rystet over at du ikke kendte Dave Matthews :-)
  Jeg vil straks abonnere på dit koncert feed i håb om at du anmelder flere. Vi ses måske d. 30.

 2. A
  23. Mar 2007 10:39
  2

  Ja, det ER faktisk rystende, at jeg ikke kendte Dave Matthews. Er jo gået glip af glimrende musik i årevis!

  Vil arbejde på at anmelde flere koncerter. Skal vist på shoppetur hos Billetnet inden længe...

  Og ja - det kan være, vi ses d. 30.; Du skal bare kigge efter mellemblond, speciale-bleg type, som ikke kender nogle af numrene (bortset fra "I Samma Bil"). Efterhånden symptomatisk for de koncerter, jeg går til, at jeg ikke rigtig kender musikken... :-)

 3. nike free
  14. Dec 2011 08:13
  3

  Når nogen kommer til skobutik med henblik på at købe nogle behagelige og gode sko det første navn, <a href="http://www.nikefreerun3.net" title="nike free">nike free</a>

 4. north face jakker
  19. Jan 2012 04:10
  4

  north face vinterjakke</a>i forskellige områder af ansigtet.

 5. kaili
  10. Nov 2012 09:28
  5

  Vil arbejde på at anmelde flere
  <a href="http://www.defeatgame.com/">diablo 3 gold</a>koncerter. Skal vist på shoppetur hos<a href="http://www.defeatgame.com/">d3 gold</a> Billetnet inden længe...

Tags

Arkiv