Smartlog v3 » A » A for Berlin
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

A for Berlin

20. Aug 2007 15:13, Snebold

Så sidder man her. I stuen. Omgivet af kuffert, der har nyst vrangen ud på sig selv og efterladt sandt inferno af tøj i kategorierne snavset, meget snavset, ubrugt og sprithamrende nyt. Mest af det første, mindst af det næste og en hel del af det sidste.

Jeg burde spurte i rutefart mellem lejlighed og vaskekælder med armene fulde af førnævnte beklædningsgenstande, men i stedet sidder jeg i sofaen med benene oppe og inspicerer fødder, der aldrig bliver rigtige fødder igen efter gennemsnitligt at have gået 10 km om dagen. I seks dage. I flip-flops. Er der nogen, der har en silo sæbe, de kan undvære? Og måske en rystepudser?

Jeg har været på ferie. Igen. Med yndlingspersonen. Igen. Vores anden ferie ever! Det lader til, at vi er ret gode til at tage på ferie sammen, faktisk. Og det kan man jo kun være glad for. Tænk, hvis vi kun var gode til at være sammen, når vi begge er udkørte efter arbejde (eller – jeg arbejder jo ikke endnu, men you get the drift…). Det ville da være lidt trist.

Denne gang gik turen til Berlin. Det var en first for os begge (for dårligt!!), hvilket betød, at vi gerne ville se ting i samme tempo, havde (cirka) de samme idéer om, hvad der var et must, og hvad vi måske godt kunne undvære til næste gang. For der bliver helt sikkert en næste gang. Den by er jo intet mindre end overdrevet cool. Bliver helt dårlig ved tanken om, at den har ligget så tæt på i så lang tid, og jeg er gået GLIP af den! (Og ja, jeg ved godt, at den sandsynligvis er blevet en hel del federe efter 1989, men det var også først en del år efter 1989, at jeg for alvor syntes, at det var fedt at drage på storbyferie. Som 11-årig er man ikke så fussy med, hvor ferien går hen, så længe der er cola på bagsædet og en ordentlig stak tegneserier til at fordrive tiden ved en eventuel pool).

Det har været en lidt-af-det-hele-ferie; Vi har været kulturelle, men vi har også shoppet, stenet og bare nydt at være i en ny by, hvis coolness langt slår Kbhs. Men frem for alt har vi suget til os, og det har været fantastisk. Og så har vejret oven i købet været med os. Ikke for koldt, ikke for varmt, men med mulighed for at futte rundt i soltoppe og blive bare en lillebitte smule solbrændt. Er nu officielt flødefarvet.

Jeg er også officielt træt og er glad for, at der er lidt tid tilbage, før jeg indrulleres i de arbejdendes rækker. Gad vide, hvordan ny arbejdsplads har det med, at mine fødder hænger i laser og trailer efter mig, når jeg går?

Kommentarer

  1. Darwin
    20. Aug 2007 15:32
    1

    Berlin er genial. Skal derned til Berlin Marathon... Ikke for at løbe, men for at nyde stemningen. Var der sidst for 3 uger siden. Det er en genial by. Hvis I er til øl, så skal I tage på Georgbræu Brauhaus og smage deres hvedeøl. Hvis I også napper jer en bratwurst med sauerkraut, så er jeres lykke gjort...

Tags

Arkiv

Relaterede