Smartlog v3 » A » A fattes ord
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

A fattes ord

23. Mar 2007 20:36, Snebold

Det er ikke tit, det sker for mig, men når det sker, er der ikke meget, man kan gøre. Jeg mangler simpelthen ord - de er blevet helt væk. De plejer at flyde ud af fingrene på mig i en lind strøm, men de eneste sammenhængende ord på skrift lige nu helliges indviklede teoretiske afsnit i specialet - og der skal faktisk bruges en del ord til at beskrive så gnidrede ting som systemteori og socialkonstruktivisme...(Ham Niklas Luhmann burde have taget lix-tallet i sine tekster alvorligt op til revision).
 
Måske er det fordi, jeg pt. ikke har tid eller overskud til at undres over små underligheder i mit liv. Måske er det fordi, jeg har travlt med det dejlige og spændende, der sker i mit liv lige nu og gerne vil beholde det lidt for mig selv. Måske har jeg bare opbrugt månedens ordkvote. Måskemåskemåske. Summasummarum, så er der ikke voldsomt megen aktivitet her på bloggen for tiden, og den aktivitet, der er, bærer præg af en vis portion mentalt underskud fra undertegnede.
 
Jeg hverken lukker eller slukker, men jeg mangler lige lidt inspiration (eller et breakthrough med det der speciale, som vi i øvrigt har skrevet 41 sider af på nuværende tidspunkt!) for tiden. Når inspirationen ankommer, vender jeg stærkt tilbage. Indtil da vil jeg forsøge at jonglere speciale, arbejde, nyt fantastisk indslag i mit liv og så lige venner og familie efter bedste evne. Life is sweet - I'm lovin' it. :-)

Kommentarer

  1. mariahønen
    26. Mar 2007 10:18
    1

    Det er helt ok - tag du dig bare tid til at få styr på det hele. Det nye fantastiske indslag glæder jeg mig dog til at høre om - mon det er en kæreste-agtig-ting?

Links til dette indlæg

  1. http://www.google.com/reader/view/feed/http%3A%2F%2Fsnebo... ( 3. May 2007)
  2. http://www.snebold.smartlog.dk/ ( 3. May 2007)

Tags

Arkiv

Relaterede