Smartlog v3 » A » A er mæt...
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

A er mæt...

19. Mar 2007 19:04, Snebold

... ikke af dage (tværtimod!), men af indtryk, viden, mad (KAGER!) og ikke mindst oplevelser.

Jeg er netop kommet ind ad døren efter endt arbejdsdag - den første i 10 dage. Men mit lange fravær skyldes hverken ferie eller sjov og ballade, men derimod første del af et kursusforløb på otte måneder. Vi er 29 deltagere, og introforløbet gik ud på at være spærret inde i fantastiske nordsjællandske omgivelser, og sjældent har jeg oplevet et traktement af den kaliber, som kursuscenteret kunne byde på. Alene kagebordet burde fylde en blogpost for sig selv, men så kommer det til at virke som om, jeg ikke fokuserer på det væsentligste i forløbet, så jeg dropper at fortælle om hvor mange forskellige kager, der var samlet på ét sted.

Kurset var meget interessant, og jeg glæder mig allerede til anden del, der finder sted om en måneds tid. Denne gang (formodentlig) uden gigantisk kagebord og deslige. Men nøj, hvor bliver man altså træt i hovedet af at være sammen med så mange nye mennesker og så ovenikøbet blive proppet med lærdom oveni (også selv om man kom til at holde time-out fra kurset midtvejs og tage til Dave Matthews-koncert). Det var helt afslappende at være tilbage på arbejdet...

Men selv om jeg er træt, er jeg stadig glad i låget. Foråret har tilsyneladende besluttet sig for at blive i A-land for the time being, og det  er intet mindre end fantastisk!

Kommentarer

  1. Frk. Krogh
    20. Mar 2007 11:49
    1

    Jeg elsker at du elsker forår og er glad i låget. Kan man andet end dele din glæde, vejret er fantasktisk og foråret på vej.
    smid noget kage oveni det og så kan det vist ikke blive bedre :) Måske også snart en burger...

Tags

Arkiv

Relaterede