Smartlog v3 » A » A er glad-agtig
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

A er glad-agtig

6. Mar 2007 18:06, Snebold

- på den lille, forsigtige måde. Selv om vejret ikke kan siges at være specielt forårsagtigt, så er det forår (i hvert fald ifølge kalenderen), og det er så småt også begyndt at spire hos undertegnede. Tør dog ikke være FOR glad, for tænk nu, hvis jeg bare pisker en stemning op, og de spæde skud slet ikke kan finde grobund der, hvor jeg gerne vil have dem til det. Nogen, der har noget Substral?!
 
I øvrigt har jeg  (ganske uden for kontekst) modtaget et gækkebrev med posten i dag. Sådan et fint et. Lavet af gyldent pap og med mønster og det hele. Med nogle små, fine, flade vintergækker indeni. Jeg har ikke den fjerneste anelse om, hvem de kan være fra, så det lugter lidt af, at jeg kommer til at blive et påskeæg fattigere, når det engang bliver påske (er der ikke lang tid til, egentlig?), men det gør ikke så meget - snailmail (uden ruder i kuverterne, altså) er hyggeligt!

Kommentarer

 1. Kirsten
  10. Mar 2007 14:52
  1

  Hir hir! Du er in lurve! Og nu skal vi snart ses.

 2. A
  10. Mar 2007 20:32
  2

  Hehe... :-)

  Vi skal bestemt snart ses! Glæder mig allerede!

 3. kaili
  9. Nov 2012 08:01
  3

  I started looking into writing <a href="http://www.defeatgame.com/">diablo 3 gold</a>an application to<a href="http://www.defeatgame.com/">d3 gold</a> help de-duplicate the files but before I got too far

Links til dette indlæg

 1. http://www.google.dk/search?q=glad&hl=da&lr=lang_da&start... ( 5. May 2007)

Tags

Arkiv