Smartlog v3 » A » A - indtrådt i de voksnes rækker
Opret egen blog | Næste blog »

A

Har man sagt A...

A - indtrådt i de voksnes rækker

6. Sep 2007 22:11, Snebold

Så er det sket. Jeg er officielt blevet voksen. I mandags sluttede ferien (2 måneder af slagsen!), og min hjerne forsøger nu desperat at komme så meget i gear, at den er i stand til at opfange bare halvdelen af de indtryk, jeg bliver bombarderet med i øjeblikket.
 
Det er længe siden, at jeg har været SÅ træt om aftenerne og sovet SÅ tungt, når vækkeuret ringer (hvis man lige modregner de dage, hvor træt-/dvaskhed var malingsdampe-relateret). Jeg glemmer ting, jeg før havde diskplads i hjernen til rent faktisk at huske (såsom forskellige gøremål, vigtige (i mit liv) menneskers gøren og laden og andre ting, som man muligvis skal have været i arbejde i lidt mere end fire dage for at kunne jonglere på lige linje med Excel-ark, manualer til ny, kompliceret (men übercool) arbejdsmobil og problemer med, hvordan man nu liiiiige kommer hurtigst ud til det der arbejde).
 
Det er fedt at være kommet i gang. Jeg glæder mig til at komme ordentligt i gang og til, at jeg ikke er helt så smadret, når jeg endelig får fri. For, let's face it, det er ikke fedt at være ny. Jeg føler mig ganske mindrebemidlet, for jeg skal spørge om ALT - fra de overordnede, fagspecifikke spørgsmål til de håbløst lavpraktiske såsom "Hvordan slipper jeg af med den regnskov af emballage, mine nye gadgets har efterladt i sit kølvand?" til "Sådan noget som strøm, ikke... Hvor finder jeg en strømskinne og en stikdåse, der ligger mindre end 300 m væk?!" og "HVOR ER KAFFEN?!". Jeg ved godt, at det ikke forventes, at jeg ved sådan noget her i den spæde start, men nøjjjjjjjjr, hvor jeg føler mig dum, når jeg skal spørge om sådan noget, altså... 
 
Og så er der det der med selvtilliden. Her står jeg og har afsluttet fem års uddannelse (næsten - mangler karakteren, men...), og alligevel tvivler jeg på, at jeg kan varetage det job, som jeg er blevet antaget til. Det kniber lidt med at tvinge min hjerne til at give slip på den akkumulerede viden, jeg ved, den ligger inde med, og derfor har jeg det pt. som om, at jeg lige er gået ud af folkeskolen. Eller børnehaven, for den sags skyld. Men det er måske prisen for at have fået et job med ansvar...?!
 
Gad vide, om jeg er den eneste, der har det sådan, når jeg står over for noget nyt og spændende (og lidt farligt?!?)

Kommentarer

 1. Alice
  7. Sep 2007 00:07
  1

  Tillykke med jobbet :o)

  Og nej, lige bortset fra at jeg stadig mangler at finde et job, så har jeg det også sådan. Det kan godt være, at jeg har læst i 1000 år, men hvordan i alverden skal jeg kunne tage ansvar for noget som helst, jeg ved jo ingenting!

  Mærkeligt, med alt det man har læst, burde man jo vide et eller andet.

 2. Naja
  7. Sep 2007 06:39
  2

  Pas på dig selv og selvtilliden/ambitionerne - og hold fast i at ingen ville kunne suse ind fra venstre og brilliere på alle punkter fra dag 1.

  Du bliver SÅ rå i det job! :D

 3. beats by dre
  13. Sep 2012 07:43
  3

  Chaque morceau de musique que vous entendez par ces variétés de casque ne vous laissera toute impression distincte. Musique préférerait aller avec émotions ; C'est sans doute pourquoi vous pouvez vous attendre à vouloir un ensemble exceptionnel d'écouteurs.

 4. Diablo 3 gold
  4. Dec 2012 03:22
  4

  Once you have decided to play hardcore, you must be well prepared yourself. As a result, enough stock Diablo 3 gold is very essential, with the help of D3, you can buy whatever you want in the game and avoid the horrible death of your characters. D3eu.com online store, you can find the best price and fast delivery team here. A professional supplier to sell cheaper Diablo 3 Gold Eu Server online Normal & Hardcore gamers welcome to visit and give advice, which can give a big help to make this site better in the future. Once you visit here, you can find this site can offer different types of services for your game.

Tags

Arkiv

Relaterede